Wij zijn het Service Centrum voor Nilfisk Nederland

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Oude Modellen voor Onderdelen

Op zoek naar een onderdeel voor uw (oudere) hogedrukreiniger? Bekijk ons uitgebreide assortiment van onderdelen en accessoires. Alleen originele onderdelen voor hogedrukreinigers voor een scherpe prijs van topmerken als Nilfisk en Kärcher. Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 79,00. Kies uw type hogedrukreiniger voor alle bijpassende onderdelen. heeft u vragen mail of bel ons 078-6175553 of info@vvs-online.nl

134 producten, sorteren op

populariteit

  weergeven als  134 producten, sorteren op

  populariteit

   weergeven als

   Oude Modellen voor Onderdelen

   Zoekt u een onderdeel of accessoires van een oudere hogedrukreiniger?   In deze categorie staan de hogedrukreinigers die niet meer leverbaar zijn maar waarvan er nog wel onderdelen en accessoires beschikbaar zijn. Ook vindt u het vervangende model van de oudere hogedrukreiniger. Klik op de tekst en onder de uitgebreide informatie van een hogedrukreiniger staan de onderdelen en de accessoires. Of bekijk het assortiment van leverbare hogedrukreinigers.

   Hoe zijn de onderdelen weergegeven?


   De Onderdelen van een model zijn gerangschikt op volgorde welke meegeleverd zijn vanuit de fabriek. Heeft u bijvoorbeeld een Core 140.6 waar een G3 spuitpistool bij geleverd is dan moet u minimaal een G3 spuitpistool gebruiken, maar een G4 of G5 kan ook. Een G1 of G2 is dan niet geschikt. U neemt dan een oplopend onderdeel.

   Maak gebruik van de filters bij de onderdelen.


   Bij de onderdelen kunt u bovenaan de weergegeven onderdelen de filters gebruiken. U ziet dan direct het specifieke onderdeel dat u zoekt.

   Beoordeel ons

   Shop veilig bij ons

   EMOTA European Trustmark for e-Commerce
   Onze vermelding op www.keurmerk.info